Expositie Rondje Kunstzinnig

KUNSTROUTE 2024 gemeente Achtkarspelen/ Buitenpost Friesland

Welkom bij de 15e editie van Rondje Kunstzinnig! Een kunstroute door de gemeente Achtkarspelen waarbij Kunstenaars op bijzondere plekken hun kunst exposeren. Ik ben één van de kunstenaars die mag exposeren in de Benedictuskerk van Kootstertille Protestantse Gemeente Kootstertille (pgkootstertille.nl)

RONDJE KUNSTZINNIG | Keunstkrite

Als extra viering van ons jubileum, zullen we één avond open zijn. Tijdens deze speciale avondexpositie zijn de locaties ook toegankelijk voor bezoekers op 31 mei van 19:00 tot 21:00 uur en op 1 & 2 Juni – 8 & 9 Juni 2024 van 11.00 tot 17.00 uur.

Ik heb een mooie selectie van schilderijen gemaakt voor deze expositie. Wees van harte welkom om te komen kijken.

In het gemeentehuis is Buitenpost is het schilderij * Smalspoor* te bezichtigen. Dit spoor ligt in de natuur bij Holtingerveld.

smalspoor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *